eu roller logo txt bgrnd2005-től előkészítés alatt állt speciális, szélsőséges üzemi körülmények között is hosszú élettartamú görgők gyártásának beindítása. A görgőtípus – melynek licencével társaságunk rendelkezik – már többéves megbízható működést produkált elsősorban Dél-Afrika bányáiban.

Az EU-ROLLER márkanéven forgalomba kerülő termékeinkkel jelentős beszállítói kívánunk lenni a bányaiparnak, hulladék-feldolgozóknak erőműveknek és más, külszíni, vagy poros technológiát alkalmazó cégeknek.

Tekintettel arra, hogy az eredeti termékeket Dél-Afrikában – elsősorban helyi és amerikai bányaipari igények kielégítésére – gyártották, a termékskálán nem szerepeltek az európai DIN Szabvány szerinti méretek, csak a coll sorozat.

Az alaptípusok és DIN megfelelőik gyártását és forgalmazását a folyamatos továbbfejlesztés mellett növekvő kapacitással végezzük. Jelenleg Ausztráliába, az USA-ba, Indonéziába, Chilébe és Kínába exportálunk coll sorozatból. A DIN sorozatból elsősorban Németországba és Finnországba szállítunk.

 

Fenti alaptípusok mellett kifejlesztettünk egy új alumínium palásttal szerelt Impact görgőtípust is, mely rövid idő alatt kedveltté vált az amerikai és ausztrál piacon.

EU-Roller 194/40

Új megrendelői igényként jelentkezett – elsősorban Nyugat-Európa erőműveinél és bányaiparában – nagyobb átmérőjű és teherbírású görgők alkalmazása az általunk gyártott műagyag palástbevonattal. Jelenleg ilyen típus nincs a piacon, a feladatot a lényegesen hangosabb acélgörgőkkel oldják meg. A zajkibocsátási szabályok szigorodásával igen komoly piacot jeleznek előre partnereink abban az esetben, ha sikeres fejlesztés után ki tudjuk váltani a jelenlegi görgőket a mi gyártmányunkra. A típus fejlesztését befejeztük, a prototípusokat laboratóriumokban és végfelhasználóknál teszteljük.

Fenti típus mellett a közeljövőben minden alapméretben megjelenünk speciális – nagy oldalterheléseket elviselő AX -, kettős oldalvédelmű AS, egy irányban forgó ARB, valamint antisztatikus és égésgátolt FRAS kivitelekkel is.

 

Az elérhető típusok és méretek:

standard1

 

 Standard görgők:

  

127 és 133 mm átmérő, 25-ös tengely

152 és 159 mm átmérő, 25, 30 és 40-es tengely

178 mm átmérő, 30, 40 és 50-es tengely

194 mm átmérő, 40 és 50-es tengely

standardAS1

 

Standars, Anti-Seize, Side és Heavy Duty Series

Gyártási hossz : 180 - 2050 mm

 

Impact és Picking Idler görgők:

 

114 és 133 mm átmérő, 25-ös tengely

Impact1

160 és 180 mm átmérő, 25 és 30-as tengely

  

Standard, Anti-Seize, Side és Heavy Duty Series 

Gyártási hossz: 180 - 2050 mm  

 

Célkitűzéseink:

pickingidler

 

A termékek nagyobb sorozatban, gazdaságosabb gyártástechnológiával történő előállítása, a gyártás egyes fázisainak automatizálása.

A termékválaszték további bővítése a piaci igényeknek megfelelően.Új, egyedi típusok fejlesztése-bevezetéseA görgők mellett komplett szállítópályák